Ekonomika firiem 2001 - Bobáková, Viktória
Dňa 12.-14. septembra 2001 sa vo Svite uskutočnila medzinárodná konferencia na tému Ekonomika firiem. Cieľom konferencie bola výmena poznatkov z vytvárania podnikateľského prostredia v podmienkach Slovenskej republiky.