Ekonomický rast na Slovensku dosiahol trojročné maximum - Suďa, Pavol
Rýchlejší nárast HDP v treťom štvrťroku 2001 ako v posledných rokoch. Nárast cien, rýchlejší rast produkcie. Predpokladaný nárast spotreby domácností v poslednom štvrťroku. Rast spotreby vlády. Nárast domáceho dopytu. Investičná aktivita firiem. Slovenský export. Trhové služby.