Zákon z 13. decembra 2001 o štátnom rozpočte na rok 2002
Úplné znenie zákona o štátnom rozpočte na rok 2002. Bilancia príjmov a výdavkov ŠR na rok 2002. Záväzné limity dotácií obciam na rok 2002. Bežné transfery pre krajské úrady na zabezpečenie verejnej pravidelnej autobusovej dopravy na rok 2002.