Slovensko sa pohlo vpred, v reformách však treba pokračovať
Podnikateľská aliancia Slovenska (PAS) o ekonomickom vývoji na Slovensku v roku 2001. Prílev priamych zahraničných investícií na Slovensko podľa krajiny investora. Ceny priemyselných výrobcov na Slovensku. Vývoj cien poľnohospodárskych výrobkov v SR. Ceny stavebných prác na Slovensku. Signál zahraničným investorom. Zvýšiť dostupnosť úverov.