Poistenie zodpovednosti za škodu od 1.januára po novom - Pauličková, Alena
Od 1. januára 2002 prichádza k zmenám pre zamestnávateľov, ktorí sú povinní platiť poistenie zodpovednosti za škodu. Kedy nebude poisťovňa hradiť vzniknutú škodu. Sadzby poistného na poistenie zodpovednosti za škodu podľa hlavného druhu činnosti vykonávanej zamestnávateľom.