Hlavní příčiny recese odezní dříve než za rok
OECD znížila prognózu rastu členských krajín v roku 2002 na jedno percento. Hlavné dôvody poklesu rastu ekonomík podľa štúdie OECD. Faktory, ktoré riadia súčasný globálny pokles. Monetárna politika v jednotlivých krajinách OECD. Vplyv rôznych šokov na svetovú ekonomiku.