Pokuty v daňovom konaní - Pauličková, Alena
Podmienky ukladania pokút. Pokuty podľa zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v znení noviel. Zákonná úprava daní podľa stavu k 1.9.2001 - osobitné predpisy. Sankcie v daňovom konaní podľa osobitných predpisov.