Pravidelná zpráva Evropské komise o ČR za rok 2001
Vzťahy mezi Európskou úniou a Českou republikou. Politické a ekonomické kritériá členstva pre vstup do Európskej únie. Hodnotenie podľa Kodaňských kritérií. Schopnosť plniť záväzky spojené s členstvom.