Minimálne bezpečnostné a zdravotné požiadavky pri používaní pracovných prostriedkov - Pauličková, Alena
Od 1. mája 2001 je účinné nariadenie vlády SR č. 159/2001, ktoré je vykonávacím predpisom k zákonu č. 330/1996 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci v znení neskorších predpisov a zákona č. 158/2001 Z.z. Vymedzenie základných pojmov. Opatrenia na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Povinné kontroly pracovného prostriedku. Oboznámenie zamestnancov. Prílohy nariadenia vlády.