Fiškálny vývoj v 1. polroku 2001 a predpokladaný vývoj do konca roka 2001
Údaje o príjmoch a výdavkoch verejnej správy. Priebežné plnenie rozpočtu schodku verejnej správy a jej zložiek. Vyhodnotenie fiškálneho vývoja v 1. polroku 2001 a predpokladaný vývoj do konca roka 2001. Stav a vývoj verejného dlhu. Vyhodnotenie plnenia fiškálnych ukazovateľov podľa monitorovacieho programu SMP. Materiál bol prerokovaný na 186. schôdzi vlády dňa 7.11.2001.