Aplikace logistiky - konkurenční výhoda - Žalud, Milan
Začiatky rozvoja logistiky v Českej republike. Aplikácia logistiky ako významná konkurenčná výhoda. Outsourcing a globálny prístup. Integrované logistické riešenia. Vznik logistiky v USA. Aplikácia v Európskej únii.