Zpráva Evropské komise o pokroku, jehož na cestě k přistoupení dosáhly jednotlivé kandidátské země - Rybková, Milena
Hodnotiaca správa Európskej komisie o vývoji a priebehu transformácie ekonomík kandidátskych krajín.