Dôchodkové poistenie v Spolkovej republike Nemecko - Kolesárová, Jana
Základy sociálneho poistenia v Nemecku. Účasť na dôchodkovom poistení. Druhy starobných dôchodkov v Nemecku: starobné, invalidné, pozostalostné. Výpočet dôchodkov. Príčiny a ciele dôchodkovej reformy.