Spolehlivý nástroj pro nákupčí a dodavatele
Procesné projekty v oblasti nákupu, predovšetkým materiálu a služieb nesú označenie "click2procure - e-Catalogs". Výhody pre kupujúcich. Výhody pre dodávateľov. Služba elektronických aukcií.