Riadenie s cieľom odbúrať stres - Oudtshoorn, Lyn van
Dôsledky stresu môžu viesť k súdnym sporom medzi zamestnancami a podnikom. Rady, ako môžu manažéri takýmto situáciám predchádzať. Princípy stresu. Príklad dvoch prípadových štúdií, ako sa podniky vyrovnávajú s otázkou stresu a ako tieto princípy uvádzajú do praxe. Praktické otázky.