Klíč ke správné inventuře maloobchodní informační systém pod drobnohledem - Frouz, Jan
Maloobchodný informačný systém a inventúra predajne. Zdroj v pokladničnom systéme. Úloha prenosných terminálov. Zvažovať jednotlivé kroky inventúry. Nastavenie inventúrnej korekcie medzi inventúrami.