Komunikace v dopravě na nejvyšší úrovni
Rozšírenie komunikácie medzi palubnými počítačmi jednotlivých nákladných áut a autobusov a centrálnym počítačom,je novinkou spoločnosti Scania. Tento komunikačný systém bude od začiatku funkčný na území celej Európy.