Sicília - Gajdoš, Alfonz
Sicília - príroda, pôda, podnebie, vodstvo, vegetačné pomery, historický prierez vývojom prírodnej krajiny, ochrana prírody, obyvateľstvo a sídla, vývoj hospodárstva, priemysel, poľnohospodárstvo, doprava, cestovný ruch, finančníctvo a obchod, hospodárske oblasti.