Nová zákonná úprava v cestovnom ruchu - Bujna, Marián
Zmeny podmienok podnikania v cestovnom ruch - zájazdy, cestovné kancelárie a cestovné agentúry. Účinnosť nového zákona č. 281/2001 Z.z. od 1.októbra 2001 - najdôležitejšie úpravy.