Kvalita života ako pojem a problém sociálnej politiky a sociálnej práce - Halečka, Tibor
Pojem kvalita ako filozofická kategória. Pojem život ako biologický fenomén. Definícia pojmu kvalita života. Kvalita života a príbuzné pojmy. Životný štýl. K problému ukazovateľov kvality života.