Charakterové vlastnosti a kvalifikačné predpoklady ľudských zdrojov a potreby ich ďalšieho rozvoja z pohľadu nárokov zamestnávateľskej sféry - Matulčíková, Marta, 1964-
Prieskum nárokov zamestnávateľských subjektov na charakterové vlastnosti a kvalifikačné predpoklady zamestnancov a ich prístupy k organizácii a zameraniu ďalšieho vzdelávania. Výsledky prieskumu v zamestnávateľských subjektoch. Požiadavky na prijímaných zamestnancov. Spolupráca s úradmi práce.