OECD a jej pôsobnosť v oblasti práce a sociálnych vecí - Bujnovská, Daniela
Historia vzniku OECD, jej strategické ciele. Poradné orgány OECD. Činnosť OECD. Program miestneho hospodárskeho rozvoja a zamestnanosti. Program prác Výboru pre zamestnanosť, prácu a sociálne veci na roky 2001 a 2002.