Analýza rentability slovenských podnikov v rokoch 1996-2000 - Zalai, Karol
Výsledky slovenských podnikov za uplynulých 5 rokov. Zdroj informácií a analyzované ukazovatele rentability (ROA, ROE). Metódy analýzy. Činitele podmieňujúce ukazovatele rentability v slovenských podnikoch.