Obchod a náboženstvo
Vzájomný vzťah a odlišnosti medzi náboženstvom a ekonomikou. Vplyv náboženstva na ekonomické postoje a činnosti. Rozpad štátov pre náboženstvo. Nepriame vplyvy náboženstva na ekonomiku.