Ako ďalej v znižovaní daňového zaťaženia na Slovensku? - Borodovčák, Michal
Úvahy o možnostiach a formách ďalšieho daňového zaťaženia v oblasti daní z príjmov uplatňovaných v Slovenskej republike. Praktické príklady.