Novela zákona o správe daní a poplatkov - Macáková, Zuzana
Dňa 9. novembra 2001 schválila NR SR novelu zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisv, ktorá s výnimkou niektorých ustanovení nadobúda účinnosť od 1. decembra 2001. Zmeny súvisiace s prijatím zákona o spotrebnej dani z minerálnych olejov. Zmeny vykonané v nadväznosti na zákon o daniach z príjmov. Doplnenie a spresnenie ustanovení zákona o správe daní a poplatkov.