Banka Talianska - Némethy, Peter
História Banky Talianska. Štatút banky a jej postavenie v súčasnosti. Menová a kurzová politika. Dohľad nad bankovým a finančným systémom. Vydávanie bankoviek, platobný a zúčtovací styk. Platnosť národných bankoviek po zavedení eura.