Finančné deriváty - forward na úrokovú mieru - Markovič, Peter, 1974-
Objasnenie problematiky finančného inžinierstva. Pojmové vymedzenie finančného derivátu. Základná klasifikácia finančných derivátov. Forward na úrokovú mieru. Praktické príklady.