Finančné konglomeráty a integrovaná regulácia - Mikovíny, Branislav
Trend vytvárania silných a veľkých finančných skupín. História regulácie veľkých finančných skupín. Formy regulácie. Udelenie licencie na vznik firmy - autorizácia. Zmiešané holdingy. Definovanie rizika a adekvátneho kapitálu.