Eurofondy - rovnaká príležitosť pre všetkých - Ďurianová, Alica
O využívaní eurofondov - Phare, SAPARD, ISPA. Využitie prostriedkov Phare za jednotlivé roky v SR. Podiel agentúr na využití prostriedkov Phare v r. 1998 až 2000. Smernice a manuál na využívanie prostriedkov Phare. Transparentnosť verzus úrad pre verejné obstarávanie. Základné definície a implementačné agetúry v SR.