Slovensko-ruské vzťahy - Hirman, Karel
Z obsahu: Igor Šuvalov: O Devín banke som v súvislosti s deblokáciami nikdy nepočul. Igor Furdík: Príďte sem a ponúknite kvalitu. Slovenskí hotelieri plačú za ruskou klientelou, ale v Moskve ich nevidno. Ruský minister energetiky poukazuje na problémy privatizácie SPP.