Marketing - Pálková, Sylvia
Z obsahu: Prestížne vône si kupuje čoraz viac ľudí. Drahé časopisy luxusom aj voňajú. Pre Avon sú vône prioritou, Oriflame im dáva tretie miesto. Aj parfumérie museli vytvoriť sieť, aby prežili. Lokálna tvár Exclamation je celosvetovým experimentom.