Zákon č. .../2001 Z.z. z 9. novembra 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady ...
Úplné znenie zákona NR SR č. .../2001 Z.z. z 9. novembra 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.