Dôvodová správa k novele zákona o DPH
Dôvodová správa k novele zákona o DPH. Všeobecná časť. Zhodnotenie súčasného stavu. Hospodársky a finančný dosah právnej úpravy. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie. Osobitná časť - komentár jednotlivých paragrafov.