Práce predchádzajúce uzatváraniu účtovných kníh
Dokončenie článku z HN č. 5/02. Účtovanie kurzových rozdielov. Dohadné položky. Preverenie zaúčtovania všetkých účtovných prípadov bežného roka. Spresnenie štruktúry hospodárskeho výsledku. Výpočet dane z príjmov a jej zaúčtovanie. Zúčtovanie vypočítanej dane z príjmov a odloženej dane.