Účtovná uzávierka 2001 pre podvojné účtovníctvo - Kardoš, Štefan
Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem. Prehľad prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh. Uzavieranie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky. Najčastejšie chyby. Koeficienty prepočtu na euro.