Správa hnuteľného a nehnuteľného majetku - Malicha, Jozef
Pojem facility management - jeho vznik, obsah, hlavné oblasti jeho implementovania, hlavný jeho prínos, oblasť kompetencií facility manažéra. Stavovský termínový slovník facility manažmentu.