Sociálna pomoc a sociálna práca v legislatíve SR a vo svete - Konečný, Stanislav
História nástrojov sociálnej politiky. Etapy vývoja sociálnej legislatívy. Zákony o chudobe, resp. zákony o chudobných. Zákony o sociálnej starostlivosti. Zákony o sociálnej pomoci.