Systém sociálneho zabezpečenia vo Švajčiarsku - Novotná, Eleonóra
Trojpilierové sociálne zabezpečenie vo Švajčiarsku. Dávky dôchodkového a pozostalostného poistenia. Individuálne poistenie vo Švajčiarsku.