Dôvodová správa k novele zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností
Dôvodová správa k novele zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností. Všeobecná časť. Osobitná časť - komentár jednotlivých paragrafov.