Recyklujme, nevyhadzujme! - Bieliková, Iveta
Nedostatok domácich zdrojov papiera pre papierne na výrobu obalových materiálov. Základné ukazovatele Zväzu celulózovo-papiernického priemyslu SR. Činnosť recyklačného fondu podľa zákona č. 223/2001 Zb. o odpadoch. Dlhodobá stratégia celulózovo-papiernického odvetvia.