Hypermarkety jeden za druhým - Tytykalová, Halka
Vstup holandskej maloobchodnej siete Royal Ahold na slovenský trh. TOP 10 potravinárseho obchodu 2000. Stručné informácie o spoločnosti Tesco Stores z Veľkej Británie, francúzskom Carrefoure a Kauflande.