Daňové náklady a daňové výnosy až po zaplatení - Pastierik, Vladimír
V daňovej aplikačnej praxi vznikol nový okruh otázok - ktoré nákladové položky a ktoré výnosové položky musia byť zaplatené na to, aby boli aj daňovými nákladmi. Daňové náklady po zaplatení. Daňové výnosy po zaplatení. Forma zaplatenia.