Úspešné manažérske riadenie a súčasné trendy v manažérskom konaní: Vytváranie organizácie 21. storočia jej transformáciou - Bartl, Jaroslav
Manažérske myslenie a rozhodovací proces. Vykonanie zásadnej transformačnej zmeny v organizácii. Využitie nových organizačných koncepcií. Potreba transformácie podnikov v krajinách SVE. Manažérsky model založený na kybernetike. Stratégia vnútorného reťazenia. Útvar elektronizácie manažérskych spôsobilostí. IT/IS manažér. Uskutočnenie programu kultúrnej zmeny ako súčasť procesu transformácie firemnej organizácie. Organizácia 21. storočia.