Transakcie v cudzej mene medzi platiteľmi DPH - Frimmelová, Anna
Dokončenie článku z HN č. 5/02 o fakturácií a účtovaní operácií medzi slovenskými podnikateľskými subjektami v cudzej mene. Zaúčtovanie DPH, prepočet na Sk, prijatie faktúry a jej úhrada.