Obchodní zástupcovia a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Pojem samostatne zárobkov činných osôb - obchodných zástupcov. Obchodný zástupca bez vyhlásenia (do 31.12.2000). Obchodný zástupca s vyhlásením (už pred 1.1.2001) s príjmom vyšším ako 100 000 Sk. Odvody do fondov v roku 2000. Odvody do fondov v roku 2001. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Zdravotné poistenie. Poistenie v nezamestnanosti. Obchodní zástupcovia vykonávajúci túto činnosť sústavne na základe svojho vyhlásenia. Retroaktivita zákona vo vzťahu k obchodným zástupcom.