OZETA, a.s., Trenčín analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Ozeta, a.s., Trenčín. Hlavný predmet činnosti spoločnosti. Obchodné aktivity. Hospodársky výsledok. Podnikateľský zámer na rok 2001. Finančná analýza. Štruktúra cudzích zdrojov a pasív. Vývoj tržieb, výnosov, nákladov a bilančného zisku.