Historicky najnižšia inflácia je falošným signálom - Baťo, Rado
Prognóza inflácie na r. 2002. V r. 2002 by spotrebitelia mali zažiť historicky najlepší cenový vývoj od vzniku SR. Príčiny poklesu inflácie. Zastavenie zvyšovania cien kontrolovaných vládou SR. Neisté sú predpovede vývoja cien potravín. Mzdové riziká. Racionalizácia výroby a hľadanie rezerv. Vývoj menovej politiky v r. 2002 v zložitom prostredí.