Dôvodová správa k novele zákona o daniach z príjmov
Dôvodová správa k novele zákona o daniach z príjmov. Všeobecná časť: vyjadrenie dopadu na zamestnanosť a tvorbu pracovných miest. Vyjadrenie finančného vplyvu na štátny rozpočet. Osobitná časť - komentár k jednotlivým paragrafom.