Komentár k zákonu Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty ... - Minársky, Ján
Komentár k zákonu č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 246/2000 Z.z. doplnený o príslušné ustanovenia poslednej novelizácie zákona o DPH z 9. novembra 2001.